11.9 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pastís de lluç i llagostins

Pastís de lluç

Porta una salsa molt especial de taronja que li dóna el
toc perfecte.

Pastís de lluç
Ingredients per a 8 a 10 persones
400 gr de lluç sense pell.
250 grams de llagostins per al farciment.
250 gr de palets de cranc (surimi).
300 gr d’espàrrecs de marge.
14 llesques de pa de motlle sense escorça.
Sal.

Pastís de lluç.

Per a la salsa de taronja:

Tres cullerades plenes de maionesa.
Una cullerada de ketchup.
100 ml de suc de taronja.
Dues cullerades de cointreau (opcional).
Una branqueta d’anet.

Pastís de lluç

Per decorar:

Dues cullerades de maionesa.
Dues cullerades de formatge tipus philadephia.
8 – 10 llagostins.
Fulles d’anet.
La recepta pas a pas
Coure el lluç. A una cassola amb aigua al foc, afegim una mica de sal i
introduïm el lluç tres o quatre minuts. Retirar el lluç. Coure els llagostins a la
mateixa olla i els tindrem llestos en dos o tres minuts. Passar els llagostins a
un plat.
Netejar els espàrrecs. Coure’ls fins que en punxar-los amb una forquilla es
desprèn amb facilitat.
Preparar el farciment.

Netegem el lluç. Retirar també la closca i els caps als
llagostins. Esmicolar el lluç i picar els llagostins. Picar també els palets de
cranc que podem substituir per ou dur, un altre peix blanc o salmó.
Preparem la salsa. Posem a un bol la maionesa, el ketchup, el suc de mitja
taronja i un rajolí de cointreau. Ho remenem bé amb unes varetes i hi afegim
una mica d’anet ben picat. Tornar-ho a barrejar. Afegir la salsa al peix i
barrejar-ho fins que quedi una consistència força sucosa. Rectificar de sal si
cal.
Per a muntar el pastís fem servir un motlle adient. El folrem amb film de
cuina deixant que sobri una mica per cada costat i acomodant bé el film a la base

Col·locar llesques de pa de motlle a la base prement bé per adaptar-lo.
Ara anem alternant capes de farciment i capes de pa, fins a tres vegades.
Ara, premem perquè quedi ben compacte. Guardar-ho a la nevera com a
mínim mitja hora.
Preparem la salsa per a cobrir el pastís.

Barrejar bé un parell de cullerades
de maionesa amb un altre parell de formatge crema. Untem els llagostins amb
una mica d’oli d’oliva perquè es mantinguin brillants.
Desemmotllem el pastís col·locant una safata a sobre i donant-li la volta.
Retirem el film. Cobrim el pastís amb la salsa de formatge crema i maionesa i
decorar-ho al gust amb els llagostins, i fins i tot posar unes fulletes d’anet o julivert per sobre.

Recepta: Anna Terés (Logroño)

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights