17.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Salmó al vi

Salmó al vi. Recomanem adquirir un
peix de qualitat, ja que en ser una recepta tan senzilla és el que marca la
diferència.

Salmó al vi

Ingredients per a dos comensals

Una ceba
Vi blanc sec 150 ml
Sal i Pebre negre mòlt
Salmó llom (en dues peces) 400 gr
Oli d’oliva verge extra
Farina de blat 5 gr
Nata líquida per cuinar100 ml

Salmó al vi

Com fer salmó al vi
Repassem bé els lloms de salmó per assegurar-nos que no tenen restes de
escates ni espines.
Pelem la ceba i la tallem fina a la juliana.
Escalfem una mica d’oli en una paella i la posem a foc molt suau.
Quan estigui tendra, afegim la farina i remenem per integrar-la.
Tot seguit afegim el vi blanc i, a foc fort, deixem que s’evapori lleument.
Incorporem la nata líquida i salpebrem al gust.
Introduïm el salmó a la salsa quan aquesta comenci a bullir i salpebrem de
nou.
Tapem la paella i deixem que els lloms es coguin durant uns cinc minuts.
Servim immediatament empolvorant cada porció amb una mica de julivert o cibulet fresc picat.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights