11.9 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Xai al ‘xilindrón’

Xai al ‘xilindrón’

Ingredients per a 6 comensals
1’5 kg de carn de xai
3 pebrots vermells
2 pebrots secs
5 dents d’all
5 tomàquets madurs
1 llimona
150 gr de pernil serrà
1 cullerot d’oli d’oliva
1 branca de julivert
Sal i Pebre

Xai al ‘xilindrón’

Elaboració
Prepareu el xai, talleu-lo a trossos i salpebreu-lo.
Els pebrots secs es posen en remull durant 1/2 hora.
El pernil es talla a daus.
Es ratllen els tomàquets i es reserven.
Les cebes es tallen a la juliana molt fina i els alls es pelen i es deixen sencers.
Els pebrots es netegen, es tallen a tires i es fan quadradets petits.
El julivert es pica i es reserva.
Es fa una picada amb un all, el julivert.
Es raspen la polpa dels pebrots secs i es posa al morter també. Es reserva la picada.

Xai al ‘xilindrón’

En una cassola es posa oli d’oliva i es fregeixen els trossos de xai.
Després, s’hi afegeixen els alls sencers, la pell de la llimona i es cobreix amb aigua. Es
posa a potència màxima, fins que bulli.
A part es fa un sofregit amb la ceba, els pebrots, sal i pebre. Quan comenci a daurar-se,
s’hi afegeixen els daus de pernil i després el tomàquet. Fins que estigui el sofregit acabat.
Quan s’acabi de fer el sofregit, s’hi afegeix aquest i la picada al guisat. Es continua la
cocció a foc lent, fins que el xai estigui tou.

Artículo anteriorCom cuidar l’espígol
Artículo siguienteSalmó al vi

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights