Xampinyons
Ingredients
16 xampinyons sencers grans
Una ceba
Una pastanaga
Una branqueta de bròquil
Pebre negre
Oli d’oliva verge
Sal
Xampinyons
Com fer-ho
Podem fer servir les verdures que tinguem a la nevera convertint-les en un
exquisit farcit.
Pelem la ceba i la trossegem per a deixar-la com un farcit ideal.
Ho afegim a la pastanaga, que haurem rentat i pelat per tal de poder ratllar-
la.
A una paella amb un rajolí d’oli, potxem la ceba. Quan comenci a estar
tendrá, hi posem la pasatanaga, trigará menys a cuinar-se i li donarà molt
de gust.
Ja tenim la base del farcit, tot i que per tal de donar-li un to més verd i
afegirem el bróquil. I ja tenim la recepta perfecta per a un aperitiu
saludable.
El bróquil el pelem i el ratllem. D’aquesta manera tindrem uns troçets verds
que completaran aquest farcit.
Els xampinyons farcits els posem a una safata i aquesta al forn a 180º, uns
quinze minuts. I llest.