12.6 C
Castelldefels
martes, abril 20, 2021

Cuixetes amb espècies

Ingredients (4 persones)
Una culleradeta de caiena en pols
Una culleradeta d’anís estrellat, a trossets o en pols
Una culleradeta de canyella en pols
120 ml. de xerès
210 ml. de salsa de soja
70 gr de sucre morè
Dos grans d’all, premsats
2,5 cm. gingebre, tallat a rodanxes
Una cullerada sopera de ratlladura de taronja
Un quilo i mig de cuixetes de pollastre (de l’ala)
Preparació
Escalfar 30 segons, en una paella sense oli, la caiena, l’estrella d’anís i la
canyella.
Incorporar el xerès, la salsa de soja, el sucre bru, l’all, el gingebre i la
ratlladura. Remenar.
Disposar les cuixetes en una bossa i abocar la meitat de la marinada (el
pollastre ha de quedar cobert). Reservar una nit a la nevera.
Cuinar el pollastre (escorregut, rebutjar aquesta marinada) a la barbacoa o al
forn a 200 graus durant 20-30 minuts, fins que estiguin fets, girant de tant en
tant i pintant-los amb la marinada reservada.

Recepta i foto: Sònia – L’Exquisit – Països Baixos

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,753FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,500suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles