13.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Amanida d’arròs i formatge fresc

Amanida d’arròs

Aquesta recepta porta a més tomàquet i formatge fresc, però
podem fer un altre tipus d’amanida amb aquesta base.

Amanida d’arròs
Ingredients per a 4 persones
200 g d’arròs bomba.
Sal.
Un gra d’all.
100 g de formatge fresc.
Uns tomàquets xerri.
Uns espàrrecs verds.
Per a la vinagreta
El suc colat d’una taronja.
Una cullerada no molt plena de mel.
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra.
½ culleradeta de vinagre de poma.

Amanida d’arròs
Preparació de l’amanida
Posar en un cassó uns 400 g d’aigua, el gra d’all pelat i una mica de sal. Quan
bulli, tirar-hi l’arròs, donar unes voltes i deixar que es cogui durant uns 12
minuts. El temps és orientatiu! L’arròs ha de quedar cuit però al dente, amb la
qual cosa cada marca o cada varietat requereix els seus temps de cocció i
hem d’anar provant. Així mateix provar-ho de sal, perquè després de cuit no
l’agafa. Un cop cuit, retirar l’all, que només se li afegeix per donar-li sabor,
colar-ho i moure-ho al colador perquè es quedi solt. Deixa-ho refredar.
Rentar els tomàquets i partir-los per la meitat.
Fer boletes de formatge amb una cullera de boles. Podem partir-lo en daus si
ho preferim.
Tallar la part més tendra dels espàrrecs, la dels caps, i reserva la resta. Si són
gruixuts coure’ls al vapor uns minuts. Un cop cuits o si són fins passar-los per
la paella durant un parell de minuts amb una mica de sal.

Amanida d’arròs
Preparació de la vinagreta
Busca un pot amb tapa que tanqui bé. Posar tots els ingredients en el pot i
tapar-ho.
El muntatge
Col·locar l’arròs a la base, i sobre ell els tomàquets, el formatge i els
espàrrecs.
Agitar enèrgicament la vinagreta i servir-ho en recipient a part perquè cada
comensal es la amaneixi al seu gust.

  • Si no és temporada d’espàrrecs podem coronar amb la verdura que ens
    agradi. Queda molt bé també amb uns cors de carxofa cuits al vapor i passats
    lleugerament per la paella, o amb unes faves o pèsols crus, que semblen una
    llaminadura.
  • Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights