La Prensa Magazine número 259
Les presses contínues, la manca de temps i tantes circumstàncies més com puguem trobar són l’escull amb què ens enfrontem cada dia per complir amb la necessitat peremptòria i ineludible de ficar-nos a la cuina per assegurar la nostra supervivència. I, la veritat, hi ha dies en què voldríem que l’existència fos menys estressant i el plaer de fer la tasca d’alimentar-nos no resultés un destorb.
L’entelèquia és aquesta cuina de plats ràpids, senzills i amb ingredients que tots tenim per casa és que la cuina fos gestionada per la intel·ligència artificial, però segurament caldrà encara esperar, sense que per això desesperarem que arribi. Mentrestant, hem d’optar per recórrer, davant de la falta de temps i a vegades de ganes, a aquestes receptes fàcils i ràpides, atès que avui (com ahir i segurament demà) no tenim el dia per a llargues coccions i guisats impossibles, i la nostra alternativa està a les receptes de la cuina ràpida, si pot ser, sense renunciar al sabor ni a la salut.
La Prensa Magazine número 259
Si, a més, us agrada cuinar i busqueu receptes realment senzilles, que es puguin fer en un moment i que usin pocs ingredients, heu arribat al lloc adequat. Hem preparat, per a aquesta edició de novembre de LA PRENSA MAGAZINE una selecció de receptes fàcils i ràpides que posen la cuina a l’abast de tothom i en (gairebé) qualsevol circumstància. Que no ser un as a la cuina, no tenir temps o la nevera plena es converteixi en impediment perquè pugueu assaborir i degustar plats senzills però genials.
Tant de bo us agradin, els prepareu i us surtin d’allò més bo.
La Prensa Magazine número 259
Consulta números anteriores