10 C
Castelldefels
domingo, marzo 23, 2025
0,00€

No products in the cart.

Pollastre rostit amb taronja i safrà

Ingredients per a 4 persones

Quatre quarts de darrera de pollastre amb os i pell
Vinagre de poma
Oli d’oliva verge extra
Un par de taronges
Safrà en pols (un sobre)
Un parell de dents d’all
Pebre negre mòlt i Sal

Com fer-ho


Començarem posant en un bol gran l’oli, el suc d’una de les taronges, l’altra
taronja tallada a rodanxes, el vinagre de poma, el safrà i la mel.
Ho remourem bé fins que els ingredients s’integrin.
Netegem els quarts de pollastre de darrera i ho salpebrem.
Els afegim a la marinada i els hi deixem un mínim de mitja hora, o fins i tot
tota la nit si és per al dia següent.
Quan passi el temps, col·loquem el pollastre a una safata de forn i hi tirem la
marinada per sobre, afegint-hi les dues cullerades d’oli que restaven.
Escalfem el forn a 200ºC, amb calor a dalt i a baix, i enfornem el guisat
durant uns 40 minuts, o fins que estigui al punt.
Acompanyeu-ho simplement amb arròs basmati o cuscús.
Recepta d’Esther Clemente – DaP

  1. Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights