Ragout de pollastre
Quins ingredients necessitem
¾ de kg de pollastre a trossos
Un gra d’all
Una ceba
Un porro
Un parell de pastanagues
300 gr de pèsols desgranats
Una cervesa
8 patates petites
6 cullerades d’oli
Sal, pebre i farigola
Com fer el Ragout de pollastre a la cervesa
Escalfeu l’oli a una cassola.
Daureu-hi el pollastre assaonat amb sal i pebre, traieu-lo i reserveu-lo.
A l’oli sobrant de fer el pollastre fregir-hi la dent d’all, la ceba i el porro
picats.
Abans que agafin color, hi afegiu i ofegueu les pastanagues,
raspades i tallades a rodanxes i els pèsols desgranats (si són
tendres).
Ragout de pollastre
Incorporar el pollastre reservat amb el suc que hagi deixat anar i la cervesa.
Condimentar-ho amb sal, pebre, farigola i coure-ho durant 35
minuts a foc fluix.