Amanida de pollastre
Ingredients per a 4 persones
100 gr. de cireres
Dos mitges pits de pollastre
Amanides variades
Per a la marinada
Quatre cullerades de salsa de soja
Suc i ratlladura de una llimona
Quatre cullerades d’oli
Sal i pebre
Per a la salsa
Tres cullerades de iogurt grec
Sis cullerades de nata líquida
Dues cullerades de suc de llimona
Una cullerada de formatge parmesà ratllat
Vuit nous pelades.
Amanida de pollastre
Preparació
Poseu els ingredients de la marinada en un bol, barregeu-los bé i unteu els
pits amb la barreja.
Deixar macerar una hora com a mínim.
Escórrer els pits de la marinada i rostir-los en una paella de fons gruixut
durant 10-15 minuts, segons mida, començant amb el foc baix i pujant-lo a
l’últim moment perquè es dauri la superfície.
Retireu l’os a les picotes.
Renteu les amanides, assaonar-les i repartiu-les pels plats, afegiu-hi els daus
de bacó i les picotes.
Filetegeu els pits i poseu-los de banda amb la salsa.
Per a la salsa
Tritureu els ingredients.
Rectificar de sal.