Pollastre al pebre
Ingredients per a 4 persones
Sis contracuixes de pollastre, sense pell i desossades
Una albergínia
Una ceba vermella
Un parell de dents d’all
Dues cullerades de pasta de curri mig picant en pols
Mitja culleradeta de pebre negre en gra
Un ramet petit de coriandre fresc (per decorar)
Dues cullerades d’oli de gira-sol
Pollastre al pebre
Com fer-ho
Tallarem les contracuixes de pollastre i l’albergínia a daus.
A una paella gran, hi escalfarem l’oli de gira-sol, afegint-hi els daus de
pollastre i d’albergínia, deixant-los fregir durant uns cinc minuts, sense deixar
de remenar.
Incorporarem la ceba vermella, tallada a daus i les dents d’all, pelades i
picades fins, deixant-ho fregir tot junt uns 10 minuts més, a foc mitjà, fins
que el pollastre i la ceba comencin a daurar-se.
Afegirem la pasta de curri i els grans de pebre negre, lleugerament picats,
deixant-los fregir cinc minuts més, comprovant que el pollastre estigui
daurat.
Pollastre al pebre
Trossejarem les fulles de coriandre, escampant-les per sobre.
Podem acompanyar-lo amb bols amb amanida de tomàquet, iogurt i arròs
blanc bullit.