17.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Arròs amb pollastre i xoriço

Arròs

Arròs. La recepta no té cap dificultat, només cal sofregir abans els xoriços per tal
d’obtenir aquest greix on després ofegarem l’arròs i fer que prengui el sabor
tan vingut de gust d’aquests embotits.
La resta ja és preparar l’arròs com es fa regularment, al qual s’afegiran
trossets de pollastre rostit, pastanaga a cubs, pèsols, i grans de blat de moro.
Al final s’adorna el plat amb una branqueta de julivert.
Hi ha qui serveix aquest plat amb una mica de salsa de tomàquet i qui ho
prefereixen “assaonar” amb unes rodanxes de llimona. Possiblement
l’acompanyament ideal seria un deliciós ou ferrat.

Arròs

Ingredients
Quatre xoriços
Un gra d’all
Dues tasses d’arròs
Quatre tasses d’aigua
Una pastilla de brou de gallina
Una tassa de pollastre rostit
Mitja tassa de pastanaga tallada a daus
Mitja tassa de pèsols
Mitja tassa de grans de blat de moro
Julivert per adornar

Arròs

Instruccions
Talla els xoriços en galledes i posa’ls a daurar en una cassola, fins que deixin
anar el greix i la seva pell quedi lleument torrada.
Afegeix l’arròs i l’all a la cassola i ofega’ls en l’oli que van deixar anar els
xoriços.
Afegeix-hi l’aigua, juntament amb la rajola de brou de gallina i la resta
d’ingredients.
Barreja bé i comprova la saó. Si cal sal, la pots afegir, encara que amb el brou
de gallina ha de ser suficient.
Tapa la cassola quan el líquid s’hagi evaporat i abaixa el foc fins que els grans
d’arròs estiguin oberts i suaus.
Serveix amb una branqueta de julivert o coriandre.

  1. Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights