La Prensa Magazine número 258
La Prensa Magazine número 258. El pollastre, aliment digestiu, amb poc greix i gran comodí a la cuina
El pollastre és un aliment saludable i versàtil amb què podem cuinar centenars de plats: guisat, al forn, amb salsa, etc. Aquesta és la seva màgia: es pot preparar de mil maneres, sempre queda saborós, agrada a tots i a més és sa i econòmic.
És una de les carns que més es consumeixen i un dels principals ingredients a les cuines de mig món. És una carn lleugera, amb molt poca quantitat de greix, digestiu i amb una gran quantitat de vitamines, nutrients i minerals favorables per al nostre organisme.
Però malgrat tot això, seguim sense treure-li tot el partit suficient per fer-ne un plat sucós i exquisit.
La Prensa Magazine número 258
És important que quan comprem pollastre fresc el fiquem com més aviat millor a la nevera si no el consumirem immediatament. El millor pollastre és el que es cuina fresc, sense que passi per la nevera, però, si es deixa molt de temps a temperatura ambient, pot generar olors i bacteris perjudicials per a la salut.
Per tot això, hem cregut que seria interessant oferir als nostres seguidors una selecció de receptes fàcils amb el pollastre com a protagonista, aquesta edició d’octubre de LA PREMSA MAGAZINE.
Gaudeix fent teves aquestes receptes i donant-los-hi aquest toc personal a l’hora de cuinar-les.
Totes surten bé!
T’animes a provar-ho?
Consulta números anteriores