17.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 28, 2025
0,00€

No products in the cart.

Saltejat de Quinoa amb Llenties i Pebrot Roig

Saltejat de Quinoa

Ingredients
Mig pebrot vermell
Mitja ceba
Un pessic de sal
Una cullerada d´oli d´oliva
120 grams de quinoa
120 grams de llentia en conserva
Una culleradeta de curri

Saltejat de Quinoa


Passos
Cuina la quinoa segons les instruccions del seu envàs.
Renta i talla el pebrot vermell i la ceba a trossos molt petits.
En una paella àmplia fes un rajolí d’oli d’oliva i sofregeix les verdures que
acabes de tallar.
Afegeix a la paella les llenties escorregudes i la quinoa cuita. Afegeix una
mica de sal a tot i el curri, barreja els ingredients molt bé, i salta a foc mitjà
durant 5 minuts aproximadament perquè els sabors s’integrin entre si.
Podem afegir al saltat tots els trossos de verdures que tinguem per la nevera i
no sapiguem què fer amb ells.

  1. Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights