10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Braç de truita de patates farcit de pernil i formatge

Reinventant la forma de la truita de patates en forma de tradicional braç de gitano i farcit de pernil i formatge.

Ingredients

5 Ous

450 gr de patates

Una ceba Figueres

300 gr de formatge que funda

4 talls de pernil dolç

Sal i pebre

Com fer-ho

Pelar i ratllar les patates.

Batre els ous, la sal i el pebre.

Afegir la patata ratllada.

Afegiu-hi la ceba picada.

Posar aquesta barreja en el motlle o placa greixats.

Allisar la superfície perquè quedi uniforme.

Enfornar 30 minuts a 180° C.

Girar la placa sobre un full de paper sulfurat.

Posar a sobre el formatge. No cobrir més de 2/3 de la superfície. Posar després el pernil a sobre del formatge.

Enrotllar tot fent pressió perquè quedi compacte.

Ficar-lo al forn uns cinc minuts amb la calor residual o a mínim. El que volem és que el formatge es fongui.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles