Reinventant la forma de la truita de patates en forma de tradicional braç de gitano i farcit de pernil i formatge.
Ingredients
5 Ous
450 gr de patates
Una ceba Figueres
300 gr de formatge que funda
4 talls de pernil dolç
Sal i pebre
Com fer-ho
Pelar i ratllar les patates.
Batre els ous, la sal i el pebre.
Afegir la patata ratllada.
Afegiu-hi la ceba picada.
Posar aquesta barreja en el motlle o placa greixats.
Allisar la superfície perquè quedi uniforme.
Enfornar 30 minuts a 180° C.
Girar la placa sobre un full de paper sulfurat.
Posar a sobre el formatge. No cobrir més de 2/3 de la superfície. Posar després el pernil a sobre del formatge.
Enrotllar tot fent pressió perquè quedi compacte.
Ficar-lo al forn uns cinc minuts amb la calor residual o a mínim. El que volem és que el formatge es fongui.