Un plat ràpid, senzill i molt saludable.
Apte per a qualsevol estació de l´any.
Quinoa amb pinyons
Ingredients
Oli d’oliva
Quinoa
Pebre negre al gust
Cúrcuma al gust
All picat
Alfàbrega fresca
Julivert fresc
Pinyons torrats
Llimes espremudes
Brou de verdures
Quinoa amb pinyons
Elaboració
Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una cassola a foc mitjà-alt.
Afegir l’all i sofregir remenant ocasionalment fins que estigui lleugerament
daurat.
Rentar la quinoa i posar a remull durant almenys mitja hora en un bol amb
aigua.
Un moment abans de fer servir la quinoa l’escorrem bé amb un colador.
Afegir la quinoa i moure fins que estigui banyada en oli i una mica torrada.
Aboqueu la barreja d’aigua amb el brou de verdures a l’olla i deixeu cuinar.
Reduir el foc a mig-baix. Tapar i cuinar a foc lent, durant uns 15 minuts o fins
que s’absorbeixi l’aigua, i la quinoa estigui tendra.
Quinoa amb pinyons
Retireu-ho del foc.
Afegir a la quinoa, l’alfàbrega, el julivert, els pinyons torrats, un rajolí d’oli
d’oliva i el suc de llimona.
Afegir pebre i cúrcuma al gust.
Barregeu-ho tot fins que estigui ben combinat.