test
18.9 C
Castelldefels
viernes, junio 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Quinoa amb pinyons

Un plat ràpid, senzill i molt saludable.
Apte per a qualsevol estació de l´any.

Quinoa amb pinyons

Ingredients
Oli d’oliva
Quinoa
Pebre negre al gust
Cúrcuma al gust
All picat
Alfàbrega fresca
Julivert fresc
Pinyons torrats
Llimes espremudes
Brou de verdures

Quinoa amb pinyons


Elaboració
Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una cassola a foc mitjà-alt.
Afegir l’all i sofregir remenant ocasionalment fins que estigui lleugerament
daurat.
Rentar la quinoa i posar a remull durant almenys mitja hora en un bol amb
aigua.
Un moment abans de fer servir la quinoa l’escorrem bé amb un colador.
Afegir la quinoa i moure fins que estigui banyada en oli i una mica torrada.
Aboqueu la barreja d’aigua amb el brou de verdures a l’olla i deixeu cuinar.
Reduir el foc a mig-baix. Tapar i cuinar a foc lent, durant uns 15 minuts o fins
que s’absorbeixi l’aigua, i la quinoa estigui tendra.

Quinoa amb pinyons
Retireu-ho del foc.
Afegir a la quinoa, l’alfàbrega, el julivert, els pinyons torrats, un rajolí d’oli
d’oliva i el suc de llimona.
Afegir pebre i cúrcuma al gust.
Barregeu-ho tot fins que estigui ben combinat.

  1. Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights