19.4 C
Castelldefels
viernes, mayo 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Arròs de pastor

Arròs de pastor.

Ingredients
200 gr d’arròs.
200 g trossos de pit i falda de xai.
2 tomàquets madurs.
Una ceba trinxada.
3 grans d’all.
Una cullerada de pebre vermell.
Pebre negre. Oli d’oliva.
Aigua o brou de carn.
Sal.
Es pot fer amb costella de porc i s’hi pot incorporar algun bolet de temporada.

Arròs de pastor
Elaboració
Ratllem els tomàquets que barrejarem amb el pebre vermell. Ho reservem.
Salem els talls de xai i els empebrem.
En una paella amb una mica d’oli enrossim la carn, fins que quedi daurada per totes dues
bandes. Que quedi pràcticament cuita la carn. La reservem.
Si cal hi afegim una mica més d’oli i sofregim la ceba ben trinxada. Quan la ceba estigui
transparent… hi incorporem l’all picadet. I quan l’all tingui color… hi afegim el tomàquet. Deixem
que es faci el sofregit a foc mig baix. Cal que el tomàquet quedi cuit, durant uns 10 minuts.
Compte! que no se us cremi.
Ara ja hi podem incorporar el xai. Ho barregem bé una estona, cal que la carn ‘impregni bé del
sofregit. A continuació hi afegim l’arròs, una tassa (80-100gr) per persona.
Ara hi aboquem l’aigua o el brou, el doble quantitat que d’arròs. Si es bomba, una mica més
encara. Procureu sempre que el líquid (aigua o brou) sigui ben calent o bullent.
Ho salem.
Deixem coure l’arròs uns 20 minuts.
I ja tenim l’arròs de carn acabat. Si voleu, el podeu torrar al forn durant 5 minuts en mode grill.
Recepta i foto: La cuina de sempre

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights