Ingredients:
- 750 grams de vedella tallada fina.
- 500 grams de trompetes de la mort.
- Una ceba.
- Dos tomàquets.
- Dos grans d’all.
- Una fulla de llorer.
- 1 got petit de vi blanc.
- Julivert.
- Farina.
- 5 avellanes, 5 ametlles i una torrada de pa per la picada.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva.
Preparació:
Salpebrar i Enfarinar la vedella.
Fregir-la en una paella amb oli i després reservar.
En el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba, un gra d’all, el tomàquet i la fulla de llorer.
Quan estigui a punt, retirar la fulla de llorer i afegir una tassa d’aigua o si teniu brou vegetal, millor. Deixar coure uns cinc minuts.
Després Passar-ho per un colador xinès a una cassola de fang.
Afegir la carn, les trompetes de la mort senceres o tallades per la meitat i el vi, deixar coure a foc lent una mitja hora i rectificar de sal.
Fer una picada d’all i julivert, avellanes, ametlles i una torrada de pa.