10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Recepta de Cuina, Com es fa – Fricandó amb trompetes de la mort

Ingredients:

  • 750 grams de vedella tallada fina.
  • 500 grams de trompetes de la mort.
  • Una ceba.
  • Dos tomàquets.
  • Dos grans d’all.
  • Una fulla de llorer.
  • 1 got petit de vi blanc.
  • Julivert.
  • Farina.
  • 5 avellanes, 5 ametlles i una torrada de pa per la picada.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva.

Preparació:

Salpebrar i Enfarinar la vedella.

Fregir-la en una paella amb oli i després reservar.

En el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba, un gra d’all, el tomàquet i la fulla de llorer.

Quan estigui a punt, retirar la fulla de llorer i afegir una tassa d’aigua o si teniu brou vegetal, millor. Deixar coure uns cinc minuts.

Després Passar-ho per un colador xinès a una cassola de fang.

Afegir la carn, les trompetes de la mort senceres o tallades per la meitat i el vi, deixar coure a foc lent una mitja hora i rectificar de sal.

Fer una picada d’all i julivert, avellanes, ametlles i una torrada de pa.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles