Ingredients
- 125 ml de llet
- 125 gr de farina
- Dos ous
- Un pessic de sal
- 50 gr de mantega
- Dos kiwis gold
- 250 ml de nata muntada
- Essència de vainilla
- 5 gr de sucre
- Oli d’oliva
Preparació
Barrejar la llet, la mantega i els ous.
Afegir-hi la farina, el sucre i la sal.
Triturar tots els ingredients i passar la barreja per un colador per tal d’
eliminar grumolls.
Deixar-ho reposar bé.
Untar una paella amb una mica de mantega i posar-ho a escalfar a foc mitjà.
Abocar-hi una mica de massa i escampar-ho bé per tota la paella.
Quan comenci a quallar-se, girar-lo i cuinar per l’altra banda.
Repetir-ho fins a acabar amb la massa.
Tallar els kiwis, afegir la nata i servir. - Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa