London Escorts sunderland escorts 1v1.lol unblocked yohoho 76 https://www.symbaloo.com/mix/yohoho?lang=EN yohoho https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedpvp https://yohoho-io.app/ https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedschool1?lang=EN
8.8 C
Castelldefels
jueves, diciembre 5, 2024
0,00€

No products in the cart.

Filet de vedella amb salsa de vi i fruitsvermells

Filet de vedella

Ingredients

  • Un filet de vedella.
  • Un ceba morada tallada a mitja lluna
  • Una tassa de brou de carn
  • Fruits vermells (mora, maduixa, gerds…)
  • Una tassa de Vi negre
  • Quatre cullerades Mantega
  • Romaní i Farigola fresca picat al gust
  • Sal i pebre
  • Filet de vedella
    Preparació
    Per a la salsa
    A una paella hi posem dues cullerades de mantega amb la ceba, el romaní i la
    farigola i ho sofregim uns dos minuts.
    Afegim el vi negre i deixem cuinar fins que el vi es redueixi a la meitat.
    Després, afegim el brou de carn i els fruits vermells prèviament triturats,
    deixant es cuini uns tres minuts i ho salpebrem.
    Deixem la preparació a foc mitjà uns vuit minuts o fins que la salsa s’hagi
    reduït una mica.
    Retirem del foc i deixem reposar la preparació tapada.
  • Filet de vedella
    Pel filet
    Tallem el filet a medallons d’uns dos centímetres d’amplada, afegim una mica
    de sal, pebre i reservem.
    En una paella posem les dues cullerades restants de mantega i hi col·loquem
    els medallons de filet i els segellem tres minuts de cada costat sense moure.
    Depenent de com ens agradi la carn la deixem una mica més o una mica
    menys de temps.
  • Filet de vedella
    Pel muntatge
    Hem de donar un cop de calor a la salsa abans de servir. Hi podem afegir
    alguns fruits vermells trossejats.
    En un plat, col·loquem una mica de salsa, el medalló de filet i més salsa amb
    fruits vermells. Podem afegir-hi unes branquetes de romaní al final.
    A l’hora de segellar els filets és molt important que estigui a temperatura
    ambient, ja que això ens garantirà que la carn no se’ns assequi, sinó que quedi
    molt sucosa per dins.
    També podem utilitzar carn de cap de bestiar o porc, només hem de tenir en
    compte fer servir un bon vi negre.
  • Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
    Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights