20.6 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Pollastre farcit

Demanarem al nostre proveïdor habitual que ens desossi tot el pollastre respectant tota la pell. En el farciment d’aquesta recepta s’han emprat bledes, però podem substituir-les per espinacs.

Ingredients per a 4 persones

Un pollastre desossat i amb la pell sencera.

Un kg. de bledes.

2 pastilles de brou de pollastre.

3 litres d’aigua mineral calenta.

200 gr. de carn picada de porc.

100 gr. de formatge ratllat.

Un ou.

1/4 de litre de llet.

Dues cullerades de mantega.

Una cullerada de farina.

Una copeta de xerès sec.

Dos ous durs.

Sal, pebre negre i nou moscada.

Preparació del Pollastre farcit

Dissoldrem les pastilles de brou de pollastre en 3 litres d’aigua mineral calenta.

Trinxarem la carn de pollastre i la barrejarem amb la carn picada de porc, la meitat del formatge ratllat, un rajolí de xerès i l’ou, assaonant-ho amb sal, pebre i nou moscada.

Bullirem les bledes, durant 15 minuts, les escorrerem i les picarem molt fines.

Les saltarem en una paella amb mantega, empolvorant-les amb farina i banyant-ho amb la llet, barrejant-ho tot bé, deixant-ho coure, a foc suau, durant 10 minuts.

Ja fora de foc, afegirem la resta del formatge ratllat.

Estendrem bé la pell de pollastre, cobrint-la amb les bledes saltejades, col·locant-hi a sobre els ous durs, tallats en discos fins, i la carn de pollastre i porc.

Ho enrotllarem i lligarem amb fil de cuina, tancant bé els extrems.

Ho embolicarem amb un tovalló i ho tornarem a lligar.

Ho submergirem en el brou calent, deixant-ho, durant una hora, a foc moderat. Després escórrer i deixar-ho refredar.

Ho tallarem a rodanxes i ho servirem sobre un llit d’enciam.

Recepta i foto: The Cookmonkeys

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles