La Prensa Magazine número 255
Vivim en una zona geogràfica de privilegi gastronòmic, on tot l’any ens és possible gaudir de la fruita en les seves múltiples varietats, tant les pròpies del lloc com les importades. La fruita ofereix una gran versatilitat d´aprofitament. Si bé la més corrent és la del seu consum com a rematada a un dinar o sopar per afavorir una millor digestió, no cal descartar l’ampliació de possibilitats a integrar-se amb dret a esser part de la recepta.
Res no ens impedeix gaudir d’una taronja, una poma o un plàtan per si sols, però des de LA PRENSA MAGAZINE, en aquesta edició d’estiu, us proposem descobrir un ampli món de possibilitats. Hem reunit alguna de les millors receptes amb fruites per gaudir preparant pastissos de fruites, flams, cremes, bescuits, galetes, gelats, batuts i una infinitat més de plats dolços i salats, però amb fruita. Per què hem de relegar sempre la fruita a les postres?
La millor temporada per gaudir de fruites de qualitat és l’estiu, si bé ara podem i les hem de trobar a pràcticament qualsevol supermercat de barri, ja sigui fresca o en diferents conserves, d’estiu, cítrics, fruits vermells… Amb elles podrem preparar un tàrtar, una amanida, una truita, un gaspatxo… Combinacions perfectes i senzilles per solucionar tot tipus de menjars i moments.
Receptes que porten fruita? Per a nens? Per a grans? Fes una ullada; tenim una recepta per a cada fruita i una fruita per a cada recepta.
Consulta números anteriores