13.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Tomàquets farcits de tonyina i blat de moro

Tomàquets farcits

Ingredients per a 4 persones
6 tomàquets petits, rodons, ferms i de la mateixa mida
2 llaunes de tonyina en oli d’oliva
4 cullerades de blat de moro dolç en gra
Formatge fresc
2 cullerades de maionesa amb mostassa

Tomàquets farcits
Elaboració
Preparem el tomàquet. Si els tomàquets són de pera, els obrim al llarg
després d’eliminar el pedicle que l’uneix a la mata. En el cas de tomàquets en
branca o canaris, dels petits, tallem el pedicle i els obrim per aquesta part
superior just per poder buidar-los amb una cullereta petita. Si cal tallem una
mica la base per tal què s’aguantin bé.
Salem els tomàquets lleugerament i els col·loquem de cap per avall.
Els deixem escórrer mentre preparem el farcit perquè escorren bé tot el
líquid.
Insistim en aquest punt. Per fer aquests tomàquets farcits freds és important
que els deixis escórrer molt bé i que no conservin líquid a l’interior.
La polpa dels tomàquets la reservem per a alguna salsa o sofregit.
Preparar el farcit barrejant bé tots els ingredients, daus de formatge, blat de
moro escorregut i tonyina esmicolada. Lligar-ho tot amb la salsa. Conservar en
fred fins al moment de servir-ho.
Per presentar-los queda molt bé que es vegi el farcit per la part superior i
decorar amb cibulet picat, olives a rodanxes… però ho podem coronar també
amb enciam a juliana, surimi picat, unes tàperes… al nostre gust.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights