8.7 C
Castelldefels
sábado, enero 18, 2025
0,00€

No products in the cart.

GELATINA DE TOMÀQUET AMBFORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS
Quatre o cinc tomàquets madurs
Sal
Pebre
Un rajolí d’oli d’oliva
Un sobre de gelatina neutra (Royal)
Formatge de cabra fresc
PREPARACIÓ
Escaldeu i peleu els tomàquets.
Bateu els tomàquets amb el minipimer i afegiu-hi la sal, el pebre i l’oli.
Separar un got de tomàquet, colar-lo en un cassó i afegir la gelatina. Barrejar
bé.
Quan estigui a punt de bullir ho apartem i ho afegim a la resta del tomàquet.
Aboquem en un motlle rectangular i deixem refredar a la nevera durant 24
hores.
Desemmotllem i servim posant el formatge de cabra entre dues porcions tal
com es mostra a la foto.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights