12.6 C
Castelldefels
domingo, diciembre 10, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Sardines en escabetx

Ingredients
6 sardines ben fresques
3 alls
Una culleradeta de pebre vermell dolç
Un parell de fulles de llorer
Sal gruixuda
Un got d’oli
Mig got de vinagre
Preparació
Les posarem a fregir a una paella amb força oli.
Així que vagin estant ben cuinades les anirem posant a una cassola àmplia. Si
és de fang millor.
L’oli de fregir les sardines pot servir per a l’escabetx si no està massa cremat.
Ho colem i ho tornem a posar al foc amb els alls laminats i el llorer a trossos.
Abans que prenguin color, hi afegim el pebre vermell i remenem ja fora del
foc.
Afegim el vinagre i tenim cura dels vapors, doncs el més normal és que
comencem a esternudar si els inhalem.
Aboquem l’escabetx sobre les sardines i les deixem que refredin a
temperatura ambient.
Es poden prendre al moment, però es millor preparar-les un parell de dies
abans. La carn s’haurà impregnat del gust de l’escabetx i estaran molt més
saboroses.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights