10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Canelons de brandada
amb beixamel de pebrots

Ingredients per als canelons (4 persones)
18 plaques de canelons (o 18 plaques casolanes de 8 × 8 cm.)
900 gr. de bacallà dessalat
250 ml. llet, a temperatura ambient
125 ml. oli d’oliva suau
1 fulla de llorer
8 gr. julivert fresc
1 gra d’all, pelat
Sal i pebre
Ingredients per la beixamel
40 gr. de mantega
32 gr. de farina
400 ml. de llet
½ culleradeta de nou moscada mòlta
Sal i pebre
1 pebrot vermell rostit, triturat
100 gr. de formatge Parmesà, ratllat
Preparació dels canelons
Disposar en una cassola amb aigua freda el julivert, l’all i el llorer. Portar a
ebullició, apagar el foc, escalfar el bacallà i deixar reposar 15 minuts.
Escórrer i esmicolar.
Abocar la meitat de l’oli en una cassola de fang amb el bacallà, encendre el
foc al mínim i preparar la brandada, remenant constantment, mentre
aboquem la resta de l’oli i la llet.
Provar i salpebrar a gust.
Bullir els canelons segons les instruccions del fabricant, emplenar-los i
disposar-los en una font (gran o individuals).
Preparació de la beixamel
Fondre la mantega en un cassó, afegir-hi la farina i barrejar-ho fins que es
formi una massa.
Incorporar la llet i remenar fins que espesseixi.
Salpebrar i escampar-hi la nou moscada.
Afegir-hi el pebrot triturat i remenar.
Cobrir els canelons, escampar el formatge per sobre i coure al forn a 200
graus durant 30 minuts.
Recepta i foto: Sónia – L’Exquisit

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles