Ingredients
(una torrada)
Mig alvocat
Una cambra de cogombre
Una culleradeta de suc de llimona
Una llesca de pa integral
Dues mica de sal
Un pessic de pebre negre.
PREPARACIO
(10 minuts)
Tallar un alvocat i extreure’n la meitat de la carn.
Picar-la amb un ganivet a trossos petits.
Abocar-li una mica de sal.
Rentar el cogombre i amb el ganivet o una mandolina, extreure’n diverses
rodanxes.
Deixa-les en un recipient amb una mica de suc de llimona i sal.
Torrar el pa a la torradora oa la paella.
Muntar la torrada. Sobre el pa col·loqueu l’alvocat i sobre aquest els talls de
cogombre. Abocar una mica de pebre i sal i servir.
Podem fer unes gotetes de salsa tahini sobre l’alvocat.
· La salsa tahini també anomenada tahina o tahin, és un puré cremós a base
de sèsam que se serveix habitualment amb els falafels. També és un
ingredient que forma part de l’hummus o puré de cigrons i del bava ganush o
puré d’albergínies, encara que simplement untada amb pa ja és deliciosa.