15.1 C
Castelldefels
domingo, mayo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

COCA DE SANT JOAN


COCA DE SANT JOAN

 Aquesta Coca es menja durant las revetlla,
juntament amb vi dolç o ranci. Pot ser de classes diferents:
confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons
o fruita confitada. I quina millor manera de gaudir-la després de la
foguera que fent-la a casa. Us expliquem una senzilla recepta.

COCA DE SANT JOAN

Ingredients

  • 250 grams de farina de força. • 200 grams de fruites confitades. • 75
    grams de llet. • 55 grams de mantega tova. • 55 grams de sucre. • 25
    grams de pinyons. • 20 grams de llevat premsat. • 2 ous. • Mitja copa
    d’anís. • Pell de llimona ratllada. • Sal, sucre, oli o mantega.
  • COCA DE SANT JOAN

Preparació
Desfer el llevat amb la llet una mica calenta.
Afegir 3 cullerades de farina. Treballar-ho fins a tenir una massa llisa i
deixar-ho reposar fins que hagi doblat el volum.
Fer un volcà sobre el marbre amb la farina i al centre poseu-hi la
mantega, els ous, el sucre, la sal, la ratlladura de llimona i l’anís.
Treballar els ingredients del mig, afegir la massa fermentada i
continuar treballant-ho amb la farina fins a obtenir una massa fina i
compacta.
Estirar la massa sobre una placa de forn untada amb oli o mantega
amb un gruix d’1 centímetre i forma ovalada.
Pintar amb ou i col•locar al damunt les fruites confitades, tallades a
trossos.
Deixar reposar fins que dobli el volum.
Repartir els pinyons per sobre, i posar-hi sucre pel damunt.
Coure al forn a 180 ºC uns 20 minuts.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,700SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights