10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Lluç al pobre

Els ingredients
4 filets de lluç, 1 pebrot vermell, 1/2 ceba, 1 all, 3 tomàquets, 3 cullerades de pèsols de llauna, 1 gotet de vi blanc sec, julivert, sal, oli, pebre, pebre vermell dolç.

La preparació
Netegem i piquem finament el pebrot, la ceba, l’all i el julivert.
Escalfem un raig d’oli en una paella i li ho tirem tot, agreguem també els pèsols, sal i pebre.
Deixem sofregir a foc molt lent, fins que estigui la verdura tova.
Salem lleugerament els filets de lluç i els incorporem a la paella, deixant-los reposar pel costat de la pell. Li espolsem pel damunt pebre vermell dolç, i ho reguem amb el vi.
Deixem coure fins que el peix estigui llest, tenint la precaució de donar-li la volta a mitja cocció.
La degustació
Servim el lluç al pobre calent, un filet per cap acompanyat per les verduretes.
Hi podem afegir un acompanyament addicional de patates rostides.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles