12.6 C
Castelldefels
domingo, diciembre 10, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Coca de brioix amb crema

Coca de brioix

Ingredients
200 ml de llet

400 gr de farina

50 gr de mantega.

30 gr de llevat de fleca (o 2 sobres de llevat de fleca seca)

Pell d’una llimona o gotetes d’essència de llimona

Un ou

Guindes vermelles

50 gr de pinyons

Dues cullerades soperes sucre

Una culleradeta de sucre vainillat

Mitja culleradeta de sal.

Un raig de rom o aigua de flor del taronger.

Coca de brioix


Preparació
En un bol posar el sucre i la ratlladura de llimona o les gotetes d’essència juntament amb la llet, la sal, el sucre vainillat i la mantega. Barrejar tot bé.

Afegir l’ou i el llevat fins que estigui tot ben barrejat.

posar la farina i afegir les 2 cullerades de sucre. Pastar tot bé fins que estigui totalment homogeni i s’hi hagi desfet el sucre.

Untar una safata de forn amb mantega o posar-hi paper vegetal i estendre la massa aplanant-la per igual i formar un vorell pels costats.

Deixar reposar a la calor, tapada amb un drap, fins que arribi a doblar el volum.

Quan hagi doblat el volum, fer un enreixat amb crema pastissera i escampar els pinyons.

Pintar amb ou batut.

Introduir en el forn pre-escalfat a 180º durant 30 minuts o fins que ens quedi daurada.
Quan estigui llesta, deixar refredar sobre una reixeta.

Servir amb una bona copa de cava ben freda.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights