Ingredients (2 racions)
400 grams de síndria tallada a daus
Mig cogombre rentat i tallat a daus
120 grams de pollastre rostit
40 grams de formatge feta
2 grapats de ruca rentada
150 grams de pasta integral.
Preparació
Comencem cuinant la pasta en una olla amb aigua bullent el temps que indica
el seu paquet. Com que és integral segurament ens porti alguns minuts més.
Un cop estigui llesta, escórrer-la i deixar que es refredi.
Sobre una taula, tallar la síndria, el cogombre, el pollastre esmicolat, i tallar
a daus el formatge feta.
Abocar en un recipient la pasta freda, totes les verdures, el pollastre i el
formatge que acabem de tallar.
Afegim-hi la ruca i posem-ho a la nevera una estona abans de servir.
Amanirem l’amanida com ens vingui de gust, però suggerim aquest amaniment
que queda deliciós: En un pot, hi posem una cullerada de mostassa, 4-5
cullerades d’oli d’oliva i una mica de sal i pebre. Tancar el pot amb la tapa i
agitar bé.
Escampar el guarniment damunt de l’amanida i gaudir-ne.
