LA PRENSA MAGAZINE us ofereix en aquesta edició un recull de receptes fredes, Perfectes per aquests dies de calor.
Feu-les i gaudiu-les!
RECEPTES FREDES
L’alternativa a la cuina d’estiu
Amb uns entrants o plats freds tenim una bona carta d’inici d’un deliciós dinar o sopar. Amb l’afegit, molt important, d’un estalvi de temps a la cuina i poder preparar-lo amb prou antelació si tenim convidats. Tant en un dinar informal com de celebració familiar, l’avenç ens brinda més temps per poder atendre els nostres convidats
Tots els que han exercit d’amfitrions saben com n’és d’important tenir a punt tot el que es factura a la cuina amb antelació. Per això, els plats freds són un comodí molt desitjat, ja que ens permeten preparar entrants dels més apetitosos amb ingredients molt corrents i senzills. Serà la presentació allò que ens farà quedar com el millor dels amfitrions.
Presentar uns entrants freds és una bona manera de començar un deliciós menjar. T’estalvien molt de tempo a la cuina ia més pots preparar-los amb antelació. Si tens un àpat informal o el més formal de les celebracions, aquestes cinc receptes et vindran de luxe. Pots
Per això hem seleccionat unes quantes receptes que, a més de ser molt socorregudes per a l’estiu, ens faran lluir també a qualsevol època de l’any. De vegades, amb les presses, ens oblidem de la preparació d’entrants i ens veiem obligats a recórrer a les llaunes i les bosses d’aliments ja preparats. Però, amb molt poc esforç, una altra mica d’imaginació i estirar alguna d’aquestes propostes de LA PRENSA MAGAZINE, segur que el brodem a les nostres reunions gastronòmiques de l’estiu.
Esperem us agradin i que ho gaudiu.
Consulta números anteriores