13.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Inici de la temporada regulada de kitesurf a Castelldefels

Inici de la temporada

L’Ajuntament de Castelldefels habilita una zona de kitesurf regulada a la platja de La Pineda del 8 de juny al 22 de setembre. Únicament els dies laborables, de dilluns a divendres per la tarda (de 16 a 20 hores), sempre que les condicions meteorològiques siguin les adequades. En aquest cas, la força del vent ha de ser constant de 15 nusos, 12 per a la modalitat ‘race’.

Els dies 14 i 15 d’agost (Festa Major d’Estiu) i 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) són dies festius i no es permet la pràctica a la zona regulada.

És imprescindible que les persones practicants d’aquest esport nàutic tinguin una llicència, que s’ha de tramitar a l’Oficina de gestió de la zona de kitesurf (al passeig Marítim 159-161, entre els carrers 9 i 9 bis, a l’interior de la platja). A l’oficina, també se’ls dona una armilla identificativa per tenir en tot moment controlades totes les persones practicants.

Recordem que durant el període estival (juny a setembre) la pràctica del kitesurf està prohibida al litoral i únicament se’n permet si es crea una zona específica, senyalitzada, condicionada i regulada que permeti la seva pràctica d’una manera controlada i segura, com és el cas de la que trobem a la nostra ciutat.

+INFO: Zona regulada kitesurf

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights