12.8 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

El Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) s’exposa al públic a Castelldefels del 26 al 30 de juny

El Pla Director Urbanístic

El Pla Director Urbanístic. L’oficina itinerant del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) estarà situada a la sala de consultes de l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Castelldefels del 26 al 30 de juny.

Es tracta d’una mesura inclosa en el període d’exposició pública del PDUM que s’està realitzant a tots els municipis de l’àmbit metropolità fins al 30 d’octubre, i que consisteix en apropar el document a la ciutadania i resoldre els seus dubtes i consultes.

El PDUM en paper es pot consultar a Castelldefels amb cita prèvia (enllaç).

A la sala de consultes de l’Arxiu, les ciutadanes i ciutadans que ho desitgin podran resoldre els seus dubtes sobre el document, fer consultes i veure quins són els mecanismes que poden seguir si volen presentar al·legacions (veure PDF adjunt). L’equip tècnic del PDUM atendrà consultes els dies 28 i 29 de juny. La resta de dies, es pot fer la consulta en paper del document.

El PDUM, una eina per ordenar el territori metropolità durant les properes dècades

Recordem que el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) suposa un nou full de ruta urbanístic que renova la visió metropolitana del Pla General Metropolità de l’any 1976 i és coherent amb el Pla Territorial Metropolità de 2010.

El PDUM, ara en exposició pública abans de la seva aprovació definitiva, és un instrument d’abast supramunicipal, que es tramita des de l’AMB i a servirá de base per odenar  el territori de l’àrea Metropolitana de Barcelona en les properes dècades.

L’abast del document és el conjunt dels 36 municipis que formen part d’aquest territori, entre ells el de Castelldefels.

El PDU metropolità vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

El Pla Director Urbanístic

Si volen més detalls sobre el PDUM, a banda de la cita presencial a Castelldefels, es pot consultar a través de la següent pàgina web (Urbanisme AMB)

Fitxers relacionats

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights