18.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Convocatòria d’ajuts per a la retirada d’amiant a la construcció

Convocatòria d’ajuts

Convocatòria d’ajuts. Ja està oberta una nova convocatòria d’ajuts destinats a la retirada de residus de materials de la construcció que continguin amiant. Es tracta d’una subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de Residus de Catalunya, emmarcada en el Pla nacional per a l’erradicació de l’amiant a Catalunya 2023 – 2032.

Les sol·licituds es poden presentar des del passat 25 de maig i fins al proper 25 de juliol (enllaç).

Aquesta línia de subvencions té com a objecte fomentar la retirada en origen de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya i gestionar correctament els residus d’amiant.

La finalitat de la subvenció és promoure i fomentar la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, i procurar que aquesta s’efectuï en les òptimes condicions, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

S’estableixen dues línies d’ajuts diferents:

Línia 1 –  Ajuts per fomentar la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, destinats als propietaris de béns immobles que impulsin el seu desamiantatge, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i comunitats de veïns.

Línia 2 – Ajuts per fomentar la retirada de residus de cobertes que continguin amiant i la seva substitució i, complementàriament, la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a les mateixes cobertes, destinats als propietaris de béns immobles en els quals es desenvolupi o s’hagi desenvolupat una activitat econòmica, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades.

Poden trobar més informació sobre aquests ajuts a la pàgina de l’Agència de Residus de Catalunya (enllaç)

Ajuts municipals i de la Unió Europea (Next Generation EU) per a la millora d’habitatges i edificis de Castelldefels

Recordem que segueixen obertes diverses convocatòries d’ajuts destinats a la millora d’habitatges i edificis de Castelldefels, relacionats amb actuacions de rehabilitació d’edificis, entre d’altres.

Convocatòria d’ajuts

Els ajuts municipals es poden sol·licitar fins al proper 30 de novembre i es destinen a la millora d’habitatges i edificis finançada directament per part de l’Ajuntament de Castelldefels (100.000€ en ajudes), destinada a subvencionar la redacció de projectes, feines prèvies i documentació tècnica per a la rehabilitació d’edificis.

Aquest ajut s’adreça a comunitats de propietaris, propietats verticals, habitatges unifamiliars, propietats requerides a efectes de situació de risc degut a l’estat de la finca i per bens immobles amb presència d’amiant.

Notícia relacionada: Ajuts municipals 

Pel que fa als ajuts de la Unió Europea (a través dels Fons Next Generation EU), es poden sol·licitar fins al 30 de juny de 2026. Són quatre subvencions diferents:

1.Programa d’ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell barri

2.Programa d’ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell edifici

3.Programa d’ajuts a les actuacions de la millora de l’eficiència energètica en habitatges

4.Programa d’ajuts a l’elaboració del Llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i a la redacció de projectes de rehabilitació

Notícia relacionada: Ajuts Next Generation EU (Unió Europea) 

Imatges relacionades

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights