14.8 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Rodalies de Catalunya incrementa la seva oferta durant l’estiu a l’estació Platja de Castelldefels

Rodalies de Catalunya

Rodalies de Catalunya. RENFE reforça aquest estiu l’oferta de serveis de Rodalies de Catalunya a l’estació de “Platja de Castelldefels”, de forma que els usuaris de la xarxa que vulguin apropar-se al nostre litoral disposen de més freqüències.

Des del 3 de juny i fins a l’1 d’octubre, s’augmenta l’oferta a l’estació de “Platja de Castelldefels” de la línia R2 amb 17 trens durant el cap de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzen tant en els serveis en direcció Barcelona com en direcció sud, cosa que permet facilitar els desplaçaments aquest estiu.

Les sortides de Barcelona, entre les 9:00 i les 13:00 hores, incorporen vuit noves freqüències de pas que permeten facilitar el trasllat cap a la costa. Des de Platja de Castelldefels, en direcció Barcelona, són un total de nou noves freqüències entre les 16:00 i les 20:00 hores. Això significa duplicar el nombre de trens en aquesta franja horària per tornar cap a Barcelona durant la tarda-vespre.

Poden trobar més informació sobre horaris i servei al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies RENFE, i a les pàgines web www.renfe.com i https://rodalies.gencat.cat/ca/inici/index.html

  • Horaris de tren
  • s estiu 2023 / RODALIES

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights