14.2 C
Castelldefels
martes, abril 16, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La línia de bus L97 arriba al barri de Poal a partir del 5 de juny

La línia de bus L97

La línia de bus L97. Des de dilluns 5 de juny, la línia d’autobusos metropolitans L97 perllonga el seu recorregut del Barri de Bellamar i arribarà fins al barri de Poal. D’aquesta manera es millora la connexió directa entre els veïns i veïnes del barri de Poal amb el centre de la ciutat i Barcelona.

L’ampliació del recorregut de la línia implica diversos canvis que han de permetre el gir dels autobusos i la parada de regulació necessària de l’origen i final de la línia. Les actuacions són les següents:

  • Sentit únic del carrer de la Cova Fumada entre el carrer Carles Riba i la plaça Pío Baroja
  • Creació d’un carril de serveis en el carrer de la Cova Fumada per regular els autobusos i habilitar 19 places d’aparcament per evitar l’estacionament a la vorera que es produeix en aquest carrer.

Les persones que tinguin un gual d’accés de vehicles a la banda on es crearà el carril de serveis hauran de demanar una placa de gual, si no en tenen,

Des de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració de la ciutadania i es demana disculpes per les molèsties que li pugui generar aquestes actuacions.

El nou M5 acumula uns 4.000 usuaris diaris

El servei de Bus Metropolità – Metrobús M5, que connecta des del passat 15 de maig els municipis de l’eix de la C-245 (Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i Cornellà), ha arribat a la xifra de 4.000 usuaris diaris de mitjana.

L’AMB va incorporar nous autobusos híbrids (menys contaminants i més silenciosos) d’alta capacitat a la nova línia. Concretament, es tracta de vehicles articulats de 18 metres, que ofereixen un 30 % més de capacitat que un bus estàndard. 

La línia de bus L97

Recordem que la línia té una freqüència de pas cada 10 minuts els dies feiners. Els dissabtes, festius i dies feiners d’agost, els busos passen cada 15 minuts. Poden trobar més informació al següent enllaç (AMB Mobilitat).

La línia M5 té la parada d’inici a l’avinguda de Màlaga de Castelldefels (av.Constitució amb av.301) i acaba l’intercanviador de Cornellà Centre (a la carretera d’Esplugues de Cornellà de Llobregat).

A Castelldefels compta amb un total de 7 parades, comptant la d’inici. La resta es troben a l’avinguda Constitució amb avinguda Pineda; a la plaça de l’Estació; a la plaça Colom amb Juan de la Cierva; a la plaça Colom amb Narcís Monturiol, a l’avinguda Constitució amb Habana Vieja i al Polígon Industrial Camí Ral (tocant Gavà).

Imatges relacionades

  • Afectacions a la circulació a partir del 5 de juny

Objectius de Desenvolupament sostenible

  • Ciutats i comunitats sostenibles

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights