11.4 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Creps farcits de beixamel, formatge i pernil cuit

Ingredients per a 6 comensals

Massa de creps: 125 gr de farina. 2 ous. 250 ml de llet. 1 cullerada d’oli. 1 mica de sal.

Beixamel: 250 ml de llet. 17 gr de mantega. 17 gr de farina. Sal. Pebre. Nou moscada. 50 gr de formatge emmental ratllat. 2 talls de pernil cuit.

Cuinat: 2 cullerades d’oli de gira-sol. 20 gr de mantega. 1 culleradeta d’oli d’oliva.

Elaboració de la Massa de creps

En un bol, barrejar farina i sal. Fer un solc i afegir-hi els ous i barrejar bé. Afegeix l’oli i torna a barrejar.

Finalment, afegir la llet poc a poc barrejant-ho bé fins a obtenir una barreja llisa i homogènia.

Cobrir el bol amb el paper film i refrigerar una hora.

Escalfar la paella a foc mitjà i aplicar una mica d’oli amb ajuda de el paper absorbent. Amb un cullerot abocar la massa i movent la paella circularment distribuir la massa per tota la superfície. Cuina-ho aproximadament 2 minuts.

Dóna-li la volta al crep i cuina per l’altre costat. Amb un o dos minuts serà suficient. Reserva el crep. Fes el mateix amb la resta de massa.

Elaboració de la beixamel

Posar a bullir la llet en una cassola. Mentrestant, en una altra, fondre la mantega. Quan estigui fosa, afegir la farina d’un sol cop i barrejar amb unes varetes de mà.

Cuinar aquesta barreja de greix i farina anomenada «roux» durant dos minuts perquè agafi un to més torrat, però no massa.

Afegiu-hi la llet bullint a la preparació de mantega i farina i barrejar-ho enèrgicament fins que espesseixi i obtinguem una textura homogènia. Retirar del foc i amanir amb sal, pebre i nou moscada.

Fora del foc, afegir a la beixamel el formatge ratllat i el pernil cuit tallat en petits trossos. Barrejar-ho bé.

Omplir els creps

Posar aproximadament una cullerada de la preparació anterior en el centre del crep. Doblegar una banda cap al centre, després les vores superior i inferior i continuar doblant cap als costats per formar un rectangle.

En una paella antiadherent fondre la nou de mantega al costat de l’oli d’oliva. Col·locar el crep a la paella. Començar cuinant la part amb les duplicitats. Fer-ho a foc mitjà i cuinar-ho dos minuts per cada costat.

Cuinar tots els creps i servir-los acompanyats d’amanida.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights