Com aviat tindrem peres Conferència, ho aprofitarem per fer unes postres exquisides, a força de omplir-les amb una barreja de formatges. A més les acompanyarem amb unes nous pelades untades amb mel.
Ingredients
4 peres de Conferència.
40 gr. de formatge blau.
80 gr. de formatge fresc per untar (Filadèlfia, etc.).
2 cullerades de sucre glacé.
1/2 llimona (el suc).
10 nous pelades.
5 cullerades de mel.
Canyella en pols.
Preparació
Rentarem les peres, les tallarem per la meitat en el sentit horitzontal, retirant-los el cor amb la punta d’un ganivet o amb un descoratjador.
Exprimirem el suc de la llimona, regant amb ell les peres, perquè no s’ennegreixin.
Batrem als 2 formatges, el blau i el fresc per untar, afegirem el sucre i ho batrem de nou.
Omplirem amb aquesta barreja els buits de les meitats de pera, acompanyant-les d’unes nous i regant-les amb la mel per sobre.
Les empolvorem per sobre, amb canyella en pols.