13.9 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Com podem fer bròquil al vapor

Com podem fer

El bròquil és una verdura que ens aporta múltiples beneficis, entre els quals
destaquen el seu efecte antioxidant i diürètic, el seu elevat contingut en àcid
fòlic i fibra. Per mantenir intactes totes les propietats, el més recomanable és
menjar-lo cuinar-lo al vapor.

  • Ingredients
  • Bròquil
  • Aigua
  • Sal, oli i pebre al gust
  • Com podem fer

Passos
El primer és netejar-ho. Per això ho tallem a trossos petits, seguint les línies
de la tija. Fet això, tallem també les tiges i les reservem per elaborar un brou
de verdures en un altre moment o cuina-les també juntament amb la resta de
parts del bròquil, segons si ens agraden o no.
Per cuinar al vapor necessitaràs una olla fona si no disposem de vaporera.
Introduïm a l’olla dos o tres dits d’aigua, en funció de com sigui de profunda, i
hi col·loquem un colador per simular una vaporera. Vigileu que el colador no
toqui l’aigua i poseu la cassola a escalfar a foc alt.
Quan l’aigua comenci a bullir, introduïm el bròquil tallat al colador i el tapem
perquè es cuini al vapor. Deixeu-ho durant cinc minuts com a màxim. Si volem
que estigui una mica més al dente, ho retirem del foc abans. Comprovem que
té la consistència que desitgem, i ho servim al plat.
Un cop al plat, podem afegir-hi sal, oli i pebre al gust per condimentar-lo o
prendre’l tal qual.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights