16.1 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Segueix la jornada electoral de diumenge a través dels mitjans de comunicació municipals

Segueix la jornada

Segueix la jornada. Les Eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig, d’on sortirà l’alcalde o alcaldessa de Castelldefels per a la legislatura 2023 – 2027, els mitjans de comunicació municipals faran un seguiment al minut de tot el que passi durant la jornada. La cobertura inclourà des de el moment en que obrin els col·legis electorals (a les 9 hores), la votació de tots els candidats i candidates a l’alcaldia, les dades de participació (a les 14 hores, a les 18 hores i la participació final, a les 20 hores), el tancament dels col·legis electorals (també a les 20 hores), passant per l’escrutini en temps real i les reaccions de les forces polítiques un cop es coneguin els resultats definitius dels comicis a la nostra ciutat.

Recordem que la informació de la jornada la podran seguir en aquesta mateixa web, als perfils municipals a les xarxes socials (FacebookInstagramTwitter, WhatsApp i Telegram), al canal de YouTube municipal (al dia següent, amb un reportatge de resum dels millors moments i les reaccions de les forces polítiques al llarg de la jornada electoral), a la pantalla situada a la Plaça de l’Església (amb l’escrutini a temps real) i a través de la programació especial de Ràdio Castelldefels (98.0FM radiocastelldefels.org).

El programa especial a Ràdio Castelldefels començarà a les 19:30 hores i inclourà entrevistes realitzades amb joves que han votat per primer cop i amb tots els candidats i candidates a l’alcaldia

Segueix la jornada

El programa conduït per Ana López amb Xavier Martín comptarà, a partir de les 20:15 hores, amb una tertúlia amb els veïns de Castelldefels Eva Gabarrós (periodista i directora de l’empresa de comunicació Objectiu Castelldefels), Eduard Cabré (periodista de La Xarxa), Yamila Sophia Galiano Pérez (estudiant de Ciències Polítiques) i Lucia Walpercin Rodríguez (estudiant de Comunicació audiovisual). Ambdues voten per primer cop en aquestes eleccions.

L’escrutini, els resultats finals i les reaccions en directe dels candidats i candidates formaran part també d’aquesta programació especial.

La cobertura de la campanya electoral

Del 15 al 26 de maig, Ràdio Castelldefels ha mantingut entrevistes amb els candidats i candidates a l’alcaldia a l’espai “De prop”. Per ordre de menor a major representació al consistori, cada dia a les 10:30 hores, han passat les següents forces polítiques: Valents; SOM Castelldefels; Participa Castelldefels; Ara Castelldefels; Junts per Castelldefels; Ciutadans; ERC-AM; Movem-ECP-ECG; PSC-CP; i el Partit Popular.

Segueix la jornada

Com és preceptiu, tots els partits polítics que es presenten als comicis han estat convidats a participar. No ho han fet aquells que han declinat aquest oferiment.

Totes elles es podran escoltar a l’espai “Ràdio a la carta” de la web de la Ràdio a partir del divendres 26 de maig a les 12 hores. El mateix dia i hora es podran veure també a la pàgina de YouTube municipal.

Pel que fa als debats electorals, s’han fet dos, que també s’han pogut seguir als mitjans de comunicació municipals: el 19 de maig el que va organitzar la Federació d’Associacions Veïnals de Castelldefels (FAVC) i el 24 de maig l’organitzat pels mitjans de comunicació municipals.

Notícies relacionades: Candidatures que es presenten als comicis / Informació electoral (campanya, col·legis electorals, etc) / Debat electoral organitzat pels mitjans de comunicació municipals

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights