19 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Fira de Sant Ponç torna el cap de setmana a Castelldefels

La Fira de Sant Ponç

La Fira de Sant Ponç. Aquest dissabte 27 i diumenge 28 de maig, la Plaça de l’Església i els seus voltants tornen a acollir una de les fires més antigues i tradicionals celebrades a tota Catalunya, i a Castelldefels. Es tracta de la Fira de Sant Ponç que tornarà a comptar amb una mostra de més de 70 paradetes d’alimentació i artesania i un programa d’activitats relacionades amb la temàtica de la fira i pensades per a gaudir amb tota la família (Racó de jocs tradicionals, Atraccions ecològiques, Escacs gegants, etc).

L’horari general de la Fira és, ambdós dies, de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores, mentre que les activitats es faran de 10:30 a 13:30 hores i de 17 a 21 hores (dissabte i diumenge).

A les paradetes trobarem productes com abaloris,, brodats, espardenyes, sabons, cervesa artesana, confitures, conserves, embotits, fruita, mel, pa ecològic, i un llarguíssim etcètera. En general, productes vinculats amb els sectors de l’alimentació i la salut, entre d’altres.

Les activitats itinerants inclouen cercavila amb Els Pagesos; Putxar, venedor de somnis; Cercavila de contes; El bosc Encantat; cercavila amb Els Pastors; La Tragineta; etc.

Les persones que facin una compra a alguna de les paradetes de la Fira obtindran un tiquet que es podrà bescanviar per una planta aromàtica, a l’Oficina de Turisme del centre de la ciutat (amb un límit d’una planta per tiquet i amb horari de lliurament de les 11 a les 13 hores i de 18 a 20 hores). Es tracta d’una forma de donar la benvinguda a la primavera.

La Fira de Sant Ponç és una de les fires més antigues celebrades a Catalunya. Al voltant de l’11 de maig, diferents ciutats, pobles i barris de Catalunya celebren un esdeveniment únic en honor a Sant Ponç, patró dels herbolaris. A Castelldefels, la Fira de Sant Ponç es celebra des de l’any 1991.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights