15.9 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

CELLER PIÑOL Bon vi de familia

CELLER PIÑOL Bon vi de familia

En la localidad de Batea, la bodega de la familia Piñol elabora vinos a partir de viñas que se cultivan desde hace cuatro generaciones y  que poco a poco han ido ganándose el afecto de la crítica y del público.

El primer vino embotellado se llamó L’avi Arrufí,  un blanco elaborado principalmente con Garnacha blanca, la uva reina de esta denominación de origen catalana.

MATHER TERESINA 2017

EL VI

Vinificació: Després d’una maceració i fermentació alcohòlica d’uns 28 dies, realitza la malolàctica en dipòsit d’acer inoxidable i després es realitza el «cupatge» final.

Envelliment: Criança de 18 mesos en bótes de roure francès.

Embotellat: Roman 2 anys arrodonint en ampolla abans de sortir al mercat.

Denominació d’Origen: Terra Alta

Tipus de vi:  Negre Criança

Varietats de Raïm: 60% Garnatxa, 20% Carinyena, 20% Morenillo

Grau alcohólic: 14,85% del volum

Preu: Voltant els 26 €

EL TAST

Un vi de llarga criança en bóta, gairebé dos anys, que es mostra potent i carnós a la copa.

Vista: Color cirera granat intens, molt cobert.

Nas: Aroma potent a fumats, minerals, tons balsàmics, notes cremoses de roure, notes confitades i fruits negres molt madurs.

Boca: Potent, profund, rodó, carnós i amb tanins grassos i dolços. Notes de regalèssia i excel·lent acidesa. Llarg postgust.

Temperatura de servei: 16ºC

Consum: Òptim fins 2029 si es conserva en bones condicions.

Maridatge: Guisats de carn, rostits i plats de caça.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Vinos  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights