CELLER PIÑOL Bon vi de familia
En la localidad de Batea, la bodega de la familia Piñol elabora vinos a partir de viñas que se cultivan desde hace cuatro generaciones y que poco a poco han ido ganándose el afecto de la crítica y del público.
El primer vino embotellado se llamó L’avi Arrufí, un blanco elaborado principalmente con Garnacha blanca, la uva reina de esta denominación de origen catalana.
MATHER TERESINA 2017
EL VI
Vinificació: Després d’una maceració i fermentació alcohòlica d’uns 28 dies, realitza la malolàctica en dipòsit d’acer inoxidable i després es realitza el «cupatge» final.
Envelliment: Criança de 18 mesos en bótes de roure francès.
Embotellat: Roman 2 anys arrodonint en ampolla abans de sortir al mercat.
Denominació d’Origen: Terra Alta
Tipus de vi: Negre Criança
Varietats de Raïm: 60% Garnatxa, 20% Carinyena, 20% Morenillo
Grau alcohólic: 14,85% del volum
Preu: Voltant els 26 €
EL TAST
Un vi de llarga criança en bóta, gairebé dos anys, que es mostra potent i carnós a la copa.
Vista: Color cirera granat intens, molt cobert.
Nas: Aroma potent a fumats, minerals, tons balsàmics, notes cremoses de roure, notes confitades i fruits negres molt madurs.
Boca: Potent, profund, rodó, carnós i amb tanins grassos i dolços. Notes de regalèssia i excel·lent acidesa. Llarg postgust.
Temperatura de servei: 16ºC
Consum: Òptim fins 2029 si es conserva en bones condicions.
Maridatge: Guisats de carn, rostits i plats de caça.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Vinos la Prensa
