20.2 C
Castelldefels
sábado, septiembre 24, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Com rostir amb èxit la carn al forn

Rostir aliments al forn no comporta dificultat però sí que cal seguir una sèrie de consells per obtenir els millors resultats.

LA CARN A EL FORN, PAS A PAS

• Lligar bé la carn amb cordill.

• Rostir lleugerament la carn en oli o mantega perquè es dauri i evitar que perdi sucs.

• Introduir-ho al forn amb els temps de cocció indicats.

• Donar 1 o 2 vegades la volta a la peça de carn.

• La sal s’afegeix a al final, excepte en el porc, que s’afegeix al principi.

• Ruixar o ‘pintar’ la carn amb el seu suc mentre es rosteix, per tal que no s’assequi.

• És important que no es cremi la safata, ja que després amargaria la salsa.

• Es pot rostir amb cebes, escalunyes i diferents verdures i herbes, depenent de la recepta, així com regar amb vi o altres alcohols.

TEMPS DE COCCIÓ

-Per a bou:

Poc fet: 20 minuts per kg.

Més fet: 25-30 minuts per kg.

Forn preescalfat durant 15-20 minuts a 200 ºC.

-Per a vedella:

25 minuts per kg.

-Per a porc:

60 minuts per kg.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,497SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?