14.3 C
Castelldefels
miércoles, abril 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

En marxa la vaga general d’autobusos i del transport professional del país

En marxa la vaga

En marxa la vaga. El sector del transport professional per carretera ha convocat per a aquest dijous una vaga de 24 hores a Catalunya i Espanya. Reclamen que els conductors es puguin jubilar als 60 anys. L’aturada no tindrà el mateix seguiment a tot arreu ni a tots els sectors. 

On es preveu que es noti més és als autobusos de Barcelona, els de TMB, tot i que també hi ha avisos de serveis mínims a empreses de la regió de Barcelona com Moventis, al Maresme, o TGO, al Vallès Occidental i el Baix Llobregat. 

Més espera, malgrat els serveis mínims

La CGT, un dels sindicats que convoca la vaga, ha assegurat a RAC1 a primera hora del matí que des de les cotxeres només surten els autobusos de serveis mínims. 

D’altra banda, als sectors del taxi i de la logística s’espera poc seguiment de l’aturada.

En marxa la vaga

Aquest dijous, aturada de 24 hores

L’aturada es repetirà cada dia d’aquesta setmana i de la setmana que ve. A més a més, aquest dijous, 18 de maig, serà el dia més complicat perquè està convocada una vaga de 24 hores. Hi haurà serveis mínims del 40% entre les 6.30 h i les 9.30 h i entre les 16 h i les 20 h, amb un 20% a la resta de franges.

Els sindicats que convoquen l’aturada acusen l’empresa Transports Metropolitans de Barcelona d’incomplir els acords que es van tancar després de les vagues de l’octubre, i reclamen millores salarials i laborals.

Reivindiquem el compliment del conveni que es va signar fa sis mesos. L’empresa vol canviar de manera unilateral una sèrie de drets

Mario de Pablo portaveu del sindicat SIT

Per la seva banda, TMB assegura que no existeixen raons objectives que justifiquin aquesta aturada i defensen que l’empresa està complint rigorosament els termes del conveni col·lectiu que es va signar fa sis mesos.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights