12.5 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Commemoració del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

Commemoració del Dia

Commemoració del Dia. L’Espai Montserrat Roig (carrer Església, 117) acull aquest dimecres 17 de maig una sessió cinematogràfica, dins del programa «De viva veu» (“Lliures en la diversitat”) · A partir de les 18:30 hores, es projectaran tres curtmetratges en una sessió dinamitzada per Blanca Álvarez i Raquel Marques, expertes en cinema i perspectiva LGTBI

Dins del marc de la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, l’Espai Montserrat Roig (carrer Església, 117) acull aquest dimecres 17 de maig una sessió de cinema amb la projecció de tres curtmetratges dins del programa “De viva veu” (projecte “Lliures en la diversitat”).

A partir de les 18:30 hores es podran veure “Se receta silencio” (de Miquel Missé i Aitor Aguirre), “Solstici” (de Gala Díaz) i “Berak Baleki – Si pudiera” (d’Aitor Gametxo).

La sessió estarà dinamitzada per Blanca Álvarez i Raquel Marques, expertes en cinema i perspectiva LGTBI.

El Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

El 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, que es va instaurar l’any 1990, després que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat de la llista de trastorns sexuals.

Les activitats que es fan al voltant del 17 de maig tenen l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància de respectar la diversitat sexual, de gènere i d’orientació de totes les persones i per donar a conèixer els recursos d’orientació i ajuda en qüestions de LGTBI+ de la ciutat.

Totes les persones naixem lliures i iguals en dignitat i dret, però malgrat el progrés  assolit en molts països, les persones LGBTI+ continuen enfrontant-se a alts nivells de violència i desigualtats tant en el sector públic com en el privat, fins i tot en l’àmbit familiar i laboral, degut sobretot a la seva orientació sexual i identitat de gènere.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights