14.6 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

El sènior femení del Castelldefels Hòquei Club passa a quarts de final de la lliga

El sènior femení

El sènior femení del Castelldefels Hockey Club (CHC) va acabar el passat dissabte la segona fase del campionat de lliga, Divisió d’Honor femenina grup B. Al Municipal de la Via Fèrria va jugar contra el RC Jolaseta. El partit va acabar amb victòria local (2 – 1) i ha suposat la classificació a quarts de final, on es veurà les cares amb el Club Egara. La cita, el proper dissabte 20 de maig al camp de les de Terrassa (18.30 hores).

Pel que fa al partit contra el RC Jolaseta, les visitants es van avançar al minut 19 (0 – 1). Els gols locals van arribar als minuts 57 (Michelle Van Steeden) i 67 (Victoria Borgarucci).

El sènior masculí del CHC jugava dissabte al Municipal de la Via Fèrria. També era el darrer partit de la segona fase de la seva lliga, contra el líder del grup, Can Salas. El matx, de la vuitena jornada del grup 2 de la Primera Catalana d’hoquei herba, va acabar amb un marcador d’1 – 3 a favor dels visitants.

Els roig-i-negres són tercers de la taula amb 23 punts, tres per sota del FC Barcelona (segons) i sis menys que el líder.

Empat del sènior femení del FS Castelldefels i victòria del CCR Castelldefels

El cap de setmana ens va portar també nous partits de lliga dels equips sènior del Futbol Sala Castelldefels (femení) i el CCR Castelldefels (masculí). Finalment, el partit del sènior masculí del FS Castelldefels, a casa contra el FSC Gelida Industrial, es va suspendre quan els locals guanyaven 7 – 6.

El sènior femení del FS Castelldefels (equip Assessoria Pear) jugava el passat dissabte al CEM Can Roca contra l’Intersala Zaragoza. El partit, corresponent a la jornada 26 del grup 2 de la Segona Divisió Nacional femenina de futbol sala, va acabar amb un empat (1 – 1).

Després del repartiment de punts, les grogues segueixen ocupant l’onzena posició de la taula amb 29 punts, en zona de perill.

Millor resultat encara va tenir el sènior masculí del CCR Castelldefels. Es desplaçava dissabte a la pista del seu rival més directe enguany, el FS Vilomara. El partit, corresponent a la jornada 24 del grup 3 (provincia de Barcelona) de la Primera Divisió Catalana de futbol sala, va acabar amb un 5 – 6 a favor dels castelldefelencs.

La victòria ha refemat el liderat del CCR, que ara suma 64 punts, sis més que el mateix FS Vilomara quan queden dues jornades per acabar la lliga.

Lliurament de medalles dels participants dels Jocs Esportius Escolars (esports individuals)

El passat divendres 12 de maig, el CEM Can Roca va acollir l’acte de desfilada i lliurament de les medalles als participants dels Jocs Esportius Escolars curs 2022 – 2023 en esports individuals.

Es tractava de més d’un centenar de nenes i nens de categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i promeses. Durant el curs han practicat tennis taula, escacs, natació, patinatge, rítmica i gimnàstica.

Recordem que el proper 10 de juny tindrà lloc la mateixa cerimònia dedicada a esports d’equip.

El sènior femení

Resultats del cap de setmana

Dissabte 13 de maig

Futbol

UD Viladecans C 1 – 5 Can Roca 74

UE Castelldefels B 0 – 0 CD Fontsanta-Fatjó

Futbol sala

FS Castelldefels fem 1 – 1 Intersala Zaragoza

FS Tibu-ron Castelldefels – FSC Gelida Industrial  SUSPÈS

Futsal Vilomara 5 – 6 CCR Castelldefels

Handbol

Handbol Llavaneres 28 – 23 Esportiu Castelldefels

Hoquei herba

Castelldefels HC 1 – 3 Can Salas

Castelldefels HC fem 2 – 1 RC Jolaseta

Diumenge 14 de maig

Bàsquet

CB Sant Josep Obrer 65 – 60 CB Castelldefels fem

CB Joventut Castelldefels 62 – 58 CB Prat B

Handbol

Handbol Terrassa Negre 27 – 23 Esportiu Castelldefels fem

Imatges relacionades

  • El FS Castelldefels sènior femení va empatar a casa / ARXIU
  • Imatge dels nens i nenes que van rebre medalla el passat 12 de maig / RAMON JOSA

Objectius de Desenvolupament sostenible

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights