0,00€

No hay productos en el carrito.

El Barça goleja l’Espanyol i es proclama campió de la Lliga (2-4)

El Barça goleja l’Espanyol

El Barça goleja l’EspanyolEl Barcelona s’ha proclamat campió de LaLiga després de vèncer l’Espanyol al RCDE Stadium, un derbi que s’ha començat a decidir amb el gol de Lewandowski (min.11) i ha quedat sentenciat amb el 0-3 de la primera meitat (Balde i Lewandoski) i amb la diana de Koundé després del descans.

El plantejament local era discutir la pilota als de Xavi Hernández i la recepta ha estat estèril. Els gols de Puado (1-4, min.73) i de Joselu (2-4, min.92), anècdotes. El partit ha estat un monòleg del Barça, que no ha desaprofitat la seva oportunitat per lligar el títol. Els periquitos esgoten perillosament els seus cartutxos per salvar-se.

Desenes d’aficionats han saltat al terreny de joc al final del matx i han llançat objectes mentre els futbolistes blaugranes celebraven el títol al centre del camp i han provocat la intervenció dels Mossos d’Esquadra, que han protegit el túnel de vestidors. Els jugadors del Barcelona han hagut d’interrompre la celebració i han corregut cap a l’interior de l’estadi.https://www.ccma.cat/esport3/embed/destacat-noticia/3229117/

Les jugades destacades del derbi

• Una gran acció per la banda esquerra de Balde permet a Lewandowski amb una rematada dins de l’àrea avançar el Barça amb el zero a un. Minut 10 de partit.
  • Pedri ha tret la vareta màgica i amb una gran acció individual serveix una centrada perquè Balde entrant al segon pal faci el zero a dos. Minut 20.
  • Una gran centrada de Raphinha per la banda esquerra serveix en safata d’or el gol a Lewandowski. El tercer gol d’un Barça molt superior en el derbi.
  • L’única ocasió per marcar dels periquitos ha estat un xut de Braithwaiter que Ter Stegen ha parat amb una gran aturada just abans del descans.
  • El Barça continua amb el bany a Cornellà i Frenkie de Jong fa una gran assistència perquè Koundé, de cap, aconsegueixi el zero a quatre. Minut 53.
  • Puado tot sol davant de Ter Stegen perdona el gol de l’honor local. El porter alemany continua en estat de gràcia i camí del premi Zamora.
  • En la següent acció el davanter català no ha perdonat i, ara sí, ha fet el primer gol per l’Espanyol. Minut 73.
  • L’Espanyol ha maquillat una mica el resultat amb un gol de Joselu in extremis que tancava el definitiu 2 a 4.
  • Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook