13.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 253.Dedicada a Guarnicions

LA PRENSA MAGAZINE us ofereix en aquesta edició un recull de receptes de Guarnicions. Feu-les i gaudiu-les!

La Guarnició, acompanyament imprescindible

Quan elaborem un plat pensem immediatament en què l’acompanyarem per aconseguir més atracció, tant visual com per al paladar. La guarnició és la preparació culinària que acompanya l’elaboració principal en un àpat. Un àpat típic amb un plat principal basat en carn pot incloure una guarnició de vegetal, en forma d’amanida, i una guarnició de midó, com pa, patates, arròs o pasta.

Si bé es va fer servir, sobretot, com un adorn o decoració a un article preparat d’aliment o de beguda, ha anat donant pas també al sabor afegit que posa un contrast més a un altre aliment.

La guarnició més generalitzada sol ser les patates fregides, que acompanyin el plat. Però cada cop més, els/les artistes de la cuina es recreen a aconseguir combinacions més atractives, arribant a constituir, de vegades, un protagonisme superior a la pròpia recepta base.

La guarnició adorna l’aliment o la beguda i el fa més atractiu. Poden, per exemple, realçar-ne el color, quan el pebre vermell s’escampa a l’amanida de salmó. Poden donar un contrast del color, quan el julivert o les cebes tendres s’escampen sobre les patates. La guarnició pot fer l’aliment una mica especial, com la cirera confitada sobre un gelat. Una guarnició pot també convertir-se en un clixé estereotipat quan ha perdut el seu significat, com quan es força la seva presència innecessària, com una punta de julivert col·locada sobre qualsevol sandvitx. La veritat és que la guarnició es pot identificar tan profundament amb un plat específic, de manera que l’aliment pot semblar incomplet sense.

Amants o no de les guarnicions, no podem ignorar la seva presència a la cuina moderna. Això ens porta a seleccionar unes quantes receptes específiques de guarnicions, que posem a la consideració dels seguidors de LA PREMSA MAGAZINE, per si us ve de gust incorporar-les als vostres àpats.

Amb guarnició o sense, feliç Primavera!

I anem preparant-nos per rebre l’esperat estiu.

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights