17.8 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Comença la campanya electoral de les municipals 2023

Comença la campanya electoral

Comença la campanya electoral. La campanya de les dotzenes eleccions municipals de la democràcia moderna, que tindran lloc el proper 28 de maig, ja ha començat. Del 12 al 26 de maig, els candidats i candidates buscaran els vots de la ciutadania. El dissabte 27 de maig serà la jornada de reflexió i els col·legis electorals estaran oberts el diumenge 28 de maig, de 9 a 20 hores.

Un total de 44.661 persones més grans de 18 anys estan convocades a Castelldefels per exercir el seu dret al vot en alguna de les 64 taules (tres més que en els anteriors comicis, cosa que ha comportat alguns canvis en el lloc en què anteriorment votaven alguns ciutadans i ciutadanes de Castelldefels) instal·lades als col·legis electorals desplegats pel municipi. El resultat de les eleccions determinarà la composició del ple de l’Ajuntament per al mandat 2023 – 2027.

A les eleccions del 28 de maig es decideix la composició del Ple municipal, que a Castelldefels el conformen 25 regidors i regidores. La composició resultant de les urnes haurà de formar una majoria suficient per a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa i la posterior composició del Govern municipal que regirà la ciutat en els propers quatre anys.

Després de la publicació dels resultats i la proclamació dels representants electes, està previst que el dissabte 17 de juny es constitueixi el nou Ajuntament i s’esculli l’alcalde o l’alcaldessa.

Poden consultar els llocs de votació per districtes, seccions i meses a la imatge que acompanya aquesta notícia.

Si encara no han rebut la targeta censal o tenen dubtes sobre el seu lloc de votació, poden consultar el cens electoral al següent enllaç 

Onze candidatures lluiten per l’alcaldia de Castelldefels

Recordem que finalment són 11 les candidatures que es presenten a l’alcaldia de Castelldefels, amb 8 candidats homes i 3 candidates dones: Partit Popular (amb el candidat Manuel Reyes), PSC (amb la candidata Maria Miranda), ERC (amb el candidat Jordi Maresma), Movem Castelldefels-ECP (amb la canditata Candela López), Ciutadans (amb el candidat Juan Antonio Marcos), Junts per Castelldefels (amb el candidat Xavier Amate), SOM Castelldefels (amb el candidat Fernando “Nico” Cerpa), Participa Castelldefels (amb la candidata Ana Quesada), VOX (amb el candidat Juan Antonio Gil), Valents Castelldefels (amb el candidat Javier Candela) i Ara Castelldefels (amb el candidat José Eladio Barrera) (veure notícia relacionada)

+INFO: Eleccions 28-M (Ajuntament Castelldefels) / Portal Eleccions Municipals (Ministerio del Interior)

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights